Mustafa Sandal "Trafik Hayattır" konseriyle Bodrum'u salladı.
Ülkemizdeki trafik sorunlarına yapıcı ve olumlu bakış açısıyla yaklaşmayı tercih eden Doğuş Otomotiv’in, “Trafik Hayattır” sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği Mustafa Sandal konserleri tüm hızıyla devam ediyor. 12 Ağustos’ta Bodrum Turgutreis D-Marin’de hayranlarıyla buluşan Mustafa Sandal konserine Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk de katıldı.
Doğuş Otomotiv’in "Trafik Hayattır" sloganıyla hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında çektiği eğitici reklam filminde de oynayan Mustafa Sandal, “Trafik Hayattır” konserlerine büyük bir hızla devam ediyor. 12 Ağustos’ta Bodrum Turgutreis D-Marin’de gerçekleşen ve Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk’in de katıldığı konser halka açık gerçekleşti. Bodrumluların büyük ilgi gösterdiği konserde Mustafa Sandal için 400 metrekarelik çok özel bir sahne hazırlandı. Sahne üzerinde ünlü sanatçının çıkışlarda kullandığı iki asansör yer aldı. 160 kişinin günlerdir çalıştığı konser için ekipmanları Bodrum’a 13 tır, 6 kamyon, 3 özel otobüs taşıdı.
Ülkemizin kanayan yaralarından biri olan ve bugüne kadar asla gündemden düşmeyen trafik konusuna iyimser bir bakış açısıyla bakmayı tercih eden ve “Trafik Hayattır” sloganıyla yola çıktığı etkinlikler çerçevesinde “Arka koltuk Benim” kampanyası ve çocuklara yönelik “Trafi Rap Fest” gibi organizasyonlarla dikkat Doğuş Otomotiv, şimdi de Mustafa Sandal’ın oynadığı eğitici reklam filmi ve konserlerle topluma fayda sağlamayı amaçlıyor.